孙淼同学的论文投中国际会议140th AES CONVENTION!

发布日期:2016年02月24日

孙淼同学投稿的论文“Dual-channel beamformer based on hybrid coherence and frequency domain filter for noise reduction in reverberant environments” 被AES CONVENTION国际会议录用。
   AES CONVENTION 是计算机听觉领域重要的学术会议,是学术界和工业界一个很好的交流平台。
 孙淼 2014级硕士
 研究方向:计算机听觉
 投稿论文:Dual-channel beamformer based on hybrid coherence and frequency domain filter for noise reduction in reverberant environments
 投稿会议140th AES CONVENTION